Adéla Solárová

SEO specialistka

/files/articles_images/a/adela_%281%29.jpg
Tým marketing
solarova@shean.cz

Oblasti internetového marketingu jsem se věnovala už na vysoké škole. Zaujal mě výrok Billa Gatese „Obsah je král“ a já se síle obsahu začala více věnovat i v mé diplomové práci. Vytrvalost, odhodlanost a pečlivost. To jsou vlastnosti, které jsem se na vysoké škole naučila a pro práci v oblasti SEO jsou nepostradatelné. Podstatnou část mého volného času vyplňuje fotografie, ve které jsem našla krásný most mezi realitou a vnitřním světem.

V mé práci jde zejména o obsah – o tvůrčí činnost, která je kontinuálním a dlouhodobým procesem. Věnuji se optimalizaci webových stránek našich klientů. Přestože je cílem SEO zlepšit pozici ve vyhledávači, optimalizuji stránky primárně pro návštěvníka webové stránky. Je důležité nespěchat na výsledek, protože ten může být viditelný v řádu týdnů či měsíců.

V SEO nejde o to, jak obelstít vyhledávač. Za úspěchem webových stránek musí být promyšlený a komplexní marketing, a to my v SHEANu umíme.

S čím vám pomohu?

  1. Tvorba textů na weby a e-shopy
  2. Klasifikační analýza klíčových slov
  3. SEO audit webu / e-shopu
  4. Dotazy k SEO – organické návštěvnosti

V čem vidím naši největší sílu?

Jako nejsilnější stránku vidím celkovou energii SHEANu. Snoubící profesionalitu, týmovost a přátelskou povahu všech zainteresovaných sheaňáků.

již jsem pomohl těmto Klientům

Naše reference

přečtěte si, co jsem napsal(a) na blogu

Zajímavé články28. 11. 2022

Konec falešných recenzí a umělých slev. Co přináší novela zákona?

Přečtěte si přehled těch nejdůležitějších novinek, kterým se nejen e-shopy budou muset přizpůsobit. A to pravděpodobně ještě v...

Přečíst

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.