Život v agentuře

E-mail marketing nastartuje vaše podnikání. Díky moderním technologiím, potřebným zkušenostem a know-how dokážeme zvýšit tržby o stovky procent a co víc, budovat dlouhodobý vztah se zákazníkem. Nově jsme se navíc stali certifikovaným Ecomail partnerem, a tak máme naši práci potvrzenou i oficiálním lejstrem. Pro vás odteď s možností využít Ecomail na celý měsíc zdarma!

certifikace e-mailingu od Ecomailu

Je to už přes 3 roky, co jsme si pro správu e-mailových kampaní vybrali nástroj Ecomail. Jelikož u něj vedeme okolo 15 klientů a máme potřebné znalosti z oblasti e-mailingu, mohli jsme s Ecomailem navázat dlouhodobou partnerskou spolupráci. Jaké podmínky jsme museli splnit, abychom se zařadili k certifikovaným partnerům?

  • Nechali jsme Ecomail nahlédnout do vybraných účtů, aby prověřil kvalitu databáze, report výsledků a úroveň pokročilých funkcí.
  • Ecomail kontaktoval naše klienty a vyžádal si referenci na naše služby.
  • Po splnění těchto kritérií jsme odjeli do Prahy složit vědomostní test.
  • Celý proces certifikace jsme zakončili osobní konzultací.
  • Dál už jen předání certifikátu, „sýr“ a šup se pochlubit s fotkou na sítě!
stali jsme se certifikovaným partnerem od Ecomailu v oblasti e-mail marketingu

Vyzkoušejte s námi Ecomail na měsíc zdarma

Jaké výhody přináší certifikace vám? Jakožto certifikovaný partner vám můžeme poskytnout testovací účet ve vybraném tarifu na 30 dní zdarma. V prodlouženém testovacím období tak zvládneme vše hravě nastavit a vy budete mít dostatek času na rozmyšlenou, jestli se do e-mailingu pustit.
 

Gabriela Antalová

Brand manažerkaVíce o mně