Zajímavé články
Propagujete své produkty na Heuréce a postrádáte dostatek dat k nastavení správné bidovací strategie? Už vás nebaví nikdy nekončící a zdlouhavé párování produktů a myslíte si, že přece musí existovat jednodušší způsob jak najít relevantní produkt k napárování? V tom případě vás jistě potěší nedávná novinka Heuréky.

Datové přehledy

Více informací pro přesnější analýzu dat, to je to, co chce Heureka nabídnout dvěma novými datovými přehledy.

Prvním je Přehled o výkonu a nákladech, který obsahuje podrobné informace o výkonu vámi nabízených produktů, a druhým přehled Spárovanost produktů nabízející relevantní návrhy k napárování vašich produktů.

Oba přehledy jsou zdarma ke stažení ve formátu CSV, generují se 1x denně a obsahují data za posledních 90 dnů. Je však třeba brát v potaz, že data za posledních 30 dní se ještě mohou měnit.

Přehled o výkonu a nákladech

Report pracuje s atributem ITEM_ID (unikátní označení produktu zasílané v XML feedu), čímž výrazně usnadňuje identifikaci analyzovaných produktů. V přehledu naleznete cenná data vztahující se k jednotlivým produktům, jako například celkový počet návštěv, prokliků, objednávek, náklady a obrat. To vše buďto z biddovaých nebo nebiddovaných pozic.
 

Dominik Kratochvíl

Správce zbožových vyhledávačůVíce o mně