Eva Zouharová

Provozní vedoucí marketingového týmu

/files/articles_images/z/zouharova.jpg
Tým provoz
zouharova@shean.cz

Ve firmě SHEAN pracuji od roku 2015 a od té doby se neustále posouvám kupředu. K novinkám a trendům v marketingu, k vedení lidí v týmu, k seberozvoji. Začátky pro mě byly mnohdy náročné, jelikož jsem naskočila úplně do nového oboru, a tak bylo obrovskou výzvou tuto nabídku zvládnout.

V čem spočívá moje práce? Nebudu přehánět, když řeknu, že se na mě můžete obrátit s čímkoliv. Všechny problémy sice nevyřeším, ale najdu toho správného člověka, který se o jejich vyřešení postará. Protože za ty roky si troufám říci, že v delegování úkolů a rozdělování práce jsem už zkušený mazák. Můj každodenní chléb je koordinace práce marketingového týmu, komunikace se zákazníky, kontroly termínů, zpracování fakturace a celková podpora všech členů marketingového týmu. Pro dobrou pohodu svého týmu udělám maximum, práce v přátelském až rodinném kolektivu mě naplňuje, a tak dělám vše pro to, aby se zde stejně cítili i moji kolegové.

Motto: Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů. A já zázraky dělám zásadně v úterý!

S čím vám pomohu?

  1. Řešení jakýchkoli problémů v online marketingu
  2. Pomoc s řízením projektu
  3. Delegování úkolů na vašem projektu do marketingového týmu 
  4. Zpracování fakturací a podkladů do účetnictví
  5. Pomoc při zakládání Business Manageru a jiných účtů

V čem vidím naši největší sílu?

Spokojený zaměstnanec je základem kvalitní firmy a mám radost, že v naší firmě takoví zaměstnanci jsou. Kamarádská až rodinná atmosféra zajišťuje příjemnou pracovní pohodu, k tomu kvalitní tým odborníků zapálených pro věc, které baví vymýšlet nová a nová zlepšení pro naše klienty a jejich projekty.

již jsem pomohla těmto Klientům

sakypaky logo referencelogo bagmasterlogo reference hotely akademie
Naše reference

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.