Ondřej Sabol

Vedoucí content marketingu

/files/articles_images/s/sabol.jpg
Tým marketing
sabol@shean.cz

V marketingu jsem začínal před lety jako grafik, postupně jsem přibral i tvorbu textů. Kampaně, weby a PR výstupy promýšlím vždy z pohledu obou řemesel. Mojí parketou je zkrátka tvorba obsahu, který má jasný cíl a odráží hodnoty klienta.

V SHEANU mi byl svěřen kreativní tým, se kterým pracujeme na tom, aby byli naši klienti v online světě dobře vidět. Dáváme tvář značkám, navrhujeme weby, píšeme blogy, fotíme a natáčíme videa. Spravujeme také sociální sítě a ladíme e-shopy, aby se ve vyhledávačích dostávaly na nejvyšší pozice.

Já se starám o to, abychom dodávali co nejkvalitnější výstupy a rozvíjeli komunikaci našich klientů správným směrem. Pomáháme jim přemýšlet o komunikaci strategicky a v dlouhodobém horizontu. Nejvíc náš tým baví, když na projektu pracujeme všichni společně. Máme vyzkoušené, že právě tehdy se rodí ty nejoriginálnější a nejúspěšnější řešení.

S čím vám pomohu?

  1. Tvorba komunikační strategie.
  2. Audit vizuální identity, komunikace, PR.
  3. Řízení projektu.

V čem vidím naši největší sílu?

SHEAN je plný lidí, kteří přemýšlí do hloubky. Zabývají se projekty našich klientů v širších souvislostech, neplní jen mechanicky jejich přání. Dokáží kriticky vyhodnotit situaci klienta a hledat pro něj cestu, která má smysl a skutečný přínos. Vždy nabízíme řešení, které je dobře promyšlené a podložené argumenty.

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.