Vendula Kovářová

PPC specialistka

/files/articles_images/v/vendy-seda.png
Tým marketing
kovarova@shean.cz

V agentuře SHEAN se věnuji správě a optimalizaci PPC kampaní. Baví mě hledat prostor pro zlepšení a optimalizaci, sledovat vývoj a růst projektů. Moje první seznámení s marketingem bylo ještě v předchozí práci, kdy s přibývajícími úkoly a rozšiřováním mých dosavadních znalostí přišlo i zjištění, že je marketing neskutečně širokým oborem, který není jen o reklamách v TV a bannerech na internetu. Nabízí nekonečně mnoho možností. A tak mě vše okolo marketingu uchvátilo. Byl to důvod, proč být v noci vzhůru a učit se všem jeho tajům. Novou energii hledám ve svém rozvoji a vidině dobře odvedené práce.

Placená reklama je obor, který se neustále vyvíjí, mění a jde mílovými kroky kupředu. Plnit úkoly, zdolávat výzvy a sledovat úspěšnost našich projektů? To je důvod, pro který stojí za to vstát ráno z postele.

Nejsem lama. Mám certifikáty:

S čím vám pomohu?

  1. Nastavení strategie searchových kampaní
  2. Zajištění realizace multijazyčných účtů
  3. Správa a rozvoj kampaní v systémech Google Ads, Seznam Sklik a FB Ads
  4. Vyladění feedu a optimalizace Google Nákupů a dalších dynamických kampaní

V čem vidím naši největší sílu?

Jako naši nejsilnější stránku vidím profesionalitu firmy napříč všemi obory. Všichni máme stejný cíl a navzájem se doplňujeme. Táhneme za jeden provaz, a díky tomu poskytujeme klientům komplexní řešení.

již jsem pomohla těmto Klientům

Naše reference

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.