Denis Drexler

Manažer pro klíčové zákazníky

/files/articles_images/d/drexler_denis.jpg
Tým péče
drexler@shean.cz

Jsem univerzální markeťák – stratég, analytik i kreativec v jednom. Při své práci se vždy snažím hledat cesty, které budou mít přidanou hodnotu pro všechny zúčastněné. Každý projekt i klienta se snažím nejprve pochopit a poznat jeho potřeby, motivace a cíle. To vše proto, aby naše společná cesta byla úspěšná.

Více než 8 let aktivní výuky marketingu na VŠ, práce ve výzkumu a vývoji, ale i práce marketingového specialisty mě naučili pohlížet na problémy a řešení kriticky. Zároveň záliba v PR mě naučila důležitost budování vztahu. Všechny tyto zkušenosti se snažím vkládat do budování úspěšného a dlouhodobého vztahu s našimi klienty.

S čím vám pomohu?

  1. Návrh marketingových strategií
  2. Řízení, kontrola a rozvoj projektů
  3. Export a expanze do zahraničí
  4. Budování značky
  5. Marketingový výzkum
  6. PR strategie a komunikace

V čem vidím naši největší sílu?

Férovost, pro klientsky orientované řízení projektů a profesionální tým. Klientům prodáváme vždy jen to, co má dle nás skutečně přidanou hodnotu a pomáháme jim v dlouhodobém rozvoji jejich projektů. Nenabízíme produkt ani službu – nabízíme partnerskou spolupráci.

přečtěte si, co jsem napsal(a) na blogu

Zajímavé články05. 04. 2023

Proč svěřit tvorbu webu agentuře jako je SHEAN

Máte starý web, který působí nemoderně a neumí se přizpůsobit obrazovce mobilu? Měníte značku? Žádný web zatím nemáte, přitom...

Přečíst
Život v agentuře06. 02. 2023

Být efektivní znamená sprintovat aneb Jak v SHEANu plánujeme práci

Požadavek, termín, čas, kapacita, efektivita. Jak vše skloubit tak, aby spolupráce agentury s klientem probíhala hladce a obě...

Přečíst

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.