Karel Zouhar

PPC specialista

/files/articles_images/k/kaja-seda_1.jpeg
Tým marketing
zouhar@shean.cz

Světu online marketingu, zejména PPC reklamám, se věnuji již šestým rokem a své znalosti jsem zdokonalil také vysokoškolským studiem marketingu a ekonomie.

Jelikož mezi mé koníčky kromě cestování, dobrého jídla, rybaření a trávení času s přáteli patří také hokej, kde zastávám pozici brankáře, vím, že stejně jako za moje záda nesmí projít žádný puk, tak mi nesmí uniknout žádná příležitost pro zlepšování reklamních kampaní, které pro Vás s radostí vytvářím.

Nejsem lama. Mám certifikáty:

S čím vám pomohu?

  1. Tvorba a správa PPC kampaní pro Google a Seznam
  2. Zbožové porovnávače

V čem vidím naši největší sílu?

Nejsilnější stránkou SHEANu je dle mého názoru jednoznačně propojení všech nástrojů internetového marketingu. Ruku v ruce zde jde vývoj webů společně s komplexním marketingem, a proto je naší silnou zbraní tým, který se skládá z vývojářů a designérů webů, PPC a SEO specialistů, copywriterů a všech ostatních článků, zapadajících do systému, který zaručuje skvělý výsledek. Mimo jiné je tento tým skvělý i mimo kancelář. Například na firemních akcích, na kterých se zaručeně nikdo nenudí, o což se osobně rád postarám.

již jsem pomohl těmto Klientům

Naše reference

přečtěte si, co jsem napsal(a) na blogu

Případové studie03. 08. 2023

Meziroční růst tržeb o 400 %? Placené kampaně fungují i v současné době

Velká řada e-shopů se potýká s poklesem nebo stagnací tržeb. Často za tím stojí ekonomická situace na trhu – vysoká míra...

Přečíst
Zajímavé články09. 06. 2020

Sdílení účtů Google Ads, Google Analytics a Sklik – první krok k úspěchu

Stále více lidí se v rámci správy reklamních účtů obrací na reklamní agentury. S ohledem na zvyšující se potenciál online...

Přečíst

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.