Život v agentuře
Práce přibývá, což nás velmi těší, neboť je to známkou toho, že ji děláme dobře. Abychom v tom mohli i nadále pokračovat a plnit všechna přání zákazníků co nejlépe, přijali jsme do našeho týmu nové členy.

Posily pro PPC reklamu

Pro oblast online reklamy jsme přibrali rovnou dvě posily na plný úvazek, které doplní náš tým PPC specialistů: Martina Zouharová a Jolana Rychnovská. Naše nové PPC juniorky se již pilně zapracovávají, aby mohly v brzké době samy co nejefektivněji řešit vaši PPC reklamu.

Marťu marketing přitahoval již od začátku střední školy, a i když vystudovala finanční řízení, nakonec se do svého vysněného oboru dostala. Aktivně dělá tanec, hraje na klavír, zpívá, maluje a také vede vědecký kroužek pro děti.

Jolča vždycky chtěla pracovat v oblasti reklamy a také se jí poštěstilo, i když to vzala oklikou přes zaměstnání v bance. Ve volném čase dobrovolničí, pečuje v Brně na Kociánce o postižené děti a také se stará o pejska z útulku.

Sociální média a PR

Nikol Kaštylová je u nás už několik měsíců stážistkou pro oblast sociálních médií a PR. Bude se starat především o přípravu a plánování příspěvků na sociálních sítích, nebo natáčení videa. K marketingu se dostala díky svému podnikání. Učaroval jí především social media marketing, ale zajímá se i o práci s videem a svět influencerů. Spolu s naší PR a social media specialistkou Gabčou se také podílí na přípravě školení pro všechny, kdo potřebují rozjet firemní Facebook.

Copywriting

Lucie posílí naši kapacitu jako stážistka pro copywriting. Bude mít na starost nejrůznější články, aktuality, newslettery a další webové texty a usilovat o to, aby promlouvaly k vašim zákazníkům tak, jak potřebují. Lucie miluje kávu, chilli a papírové knihy, zajímá ji kultura ve všech podobách, ráda se oddává vzdělávání a neustálému rozšiřování obzorů.