Život v agentuře
Možná právě vytahujete vanilkové rohlíčky z trouby, nervózně čekáte za oknem na kurýra, přemýšlíte, kde na poslední chvíli seženete živou jedličku, nebo se kvůli dětem učíte zvonit jako Ježíšek. Dovolíme si vás ze svátečního shonu vyrušit, protože bychom vám chtěli z celého našeho sheaňáckého srdce popřát, ať si užijete nejkrásnější svátky roku ve zdraví, s úsměvem na tváři a s lidmi, které máte rádi.

vánoční přání_2020

Děkujeme všem našim kolegům, klientům i partnerům za spolupráci v roce 2020. V roce, který každému z nás změnil život po osobní i profesní stránce a naučil nás toho mnohem víc než všechny předešlé roky dohromady.

vánoční stromeček

Možná právě proto může být čekání na Ježíška a na nový rok obdobím, kdy se vše alespoň na pár dní vrátí do starých kolejí. Přejeme vám, ať si užijete kouzelné vánoční svátky nejen díky pohádkám, ať se na své blízké smějete nejen po skleničce dobrého svařáku, ať z kapra lovíte šupinu ve vaně, ne kost v krku, ať vám slzy tečou jen od upřímného smíchu, ať potěšíte své blízké i jinak než drahými dárky, ať jsou vaše Vánoce zářivé nejen díky prskavkám, ať jste šťastní, i když nenajdete v jablku hvězdičku, ať máte radost i z měkkých dárků, ať chlad a zimu poznáte pouze ze sněhových vloček a zkrátka ať se vám splní všechna tajná přání, i když nevydržíte prasátkovou hladovku.

vánoční perníček

Do nového roku vykročte tou správnou nohou. Není důležité, jestli to bude pravačka, nebo levačka. Důležitější je, aby vás obě nohy nesly za vašimi sny a cíli. Aby vám pomohly splnit to, co si na Nový rok nebo kdykoli jindy předsevzete. Přejeme vám, ať se celých příštích dvanáct měsíců zabydlí štěstí, zdraví a láska ve vašich domovech a ať je pro vás rok 2021 úspěšný.

vánoční rukavice