Zajímavé články

Zaměstnance našim klientům hledáme rychle a cenově velice nenáročně. A to i nyní, kdy je o zaměstnance nouze. Využíváme ty nejpokročilejší moderní postupy pro cílení reklam tak, abychom v maximální možné míře oslovovali jen ty uživatele, kteří jsou nejblíže ideálnímu profilu vašich vysněných kandidátů pro obsazované pracovní pozice.

Rychle a levně. Najdeme zaměstnance i vám

Internetový marketing se dlouho zaměřoval na propagaci produktů, my ale moderní reklamní postupy využíváme i pro hledání zaměstnanců. Tuto službu poskytujeme jak našim stávajícím klientům, tak i těm, se kterými žádné další marketingové aktivity neřešíme.

Příležitost získat nové skvělé zaměstnance, s minimálními náklady a velice rychle, máte tak i vy. Dejte nám vědět, jakou pracovní pozici potřebujete obsadit, a navrhneme vám postup, včetně odhadu ceny.

Důkazy místo slibování

Máme zkušenosti s úspěšným hledáním zaměstnanců do výroby (strojařství, obrábění), pro práci v terénu (montáže) i na specializované manažerské nebo expertní pozice.

Například pro společnost OKNOSTYL group s.r.o. jsme realizovali cílené hledání zaměstnanců prostřednictvím internetu. Klientovi se díky naší službě podařilo rychle získat hledané zaměstnance. Navíc má nyní klient databázi potencionálních dalších uchazečů, které by bylo možné v případě potřeby reálně využít v blízké budoucnosti. Jde tedy o ideální stav, který by si přál nastolit každý zaměstnavatel.

“S firmou Shean spolupracujeme již delší dobu, a tak jsme neváhali oslovit je i s žádostí o pomoc při hledání nových zaměstnanců. Místo nahrávání inzerátu na spoustu míst na internetu a inzerci jsme ušetřili čas a nechali vše na PPC týmu, který se postaral o to, že nám chodily jen nabídky od lidí, kteří měli skutečně zájem o dané pozice a měli potřebné zkušenosti a znalosti k jejich výkonu.

V předešlých případech jsme dostávali množství životopisů, ale pouze minimum uchazečů splňovalo dané podmínky. Tohoto jsme byli nyní ušetřeni a čas jsme mohli věnovat komunikaci jen s těmi, pro které je vzájemná spolupráce přínosná.

Za minimální náklady do kampaně jsme pak získali 2 nové pracovníky a k tomu 15 relevantních kontaktů pro případné další příležitosti k zaměstnání.”

- Ing. Tomáš Mazel, výkonný ředitel společnosti Oknostyl

hledani zamestnacu

Vše zařídíme za vás, vy si jen vyberete

Řekněte nám, koho hledáte, a my ho s velkou pravděpodobností najdeme. Kromě práce s reklamou se zaměříme i na analýzu vaší nabídky práce ve spolupráci se zkušeným copywriterem a UX specialistou. Vylepšíme texty a design nabídky práce a celkovou prezentaci pro zvýšení zájmu uchazečů o práci u vás. Uchazeči musí chtít pracovat pro vás a my tomu pomůžeme.

Hledání zaměstnanců v praxi

Zaměstnance vám najdeme v několika krocích:

  1. Nejprve s vámi probereme požadavky, které by vaši noví pracovníci měli splňovat.
  2. Na základě toho připravíme návrhy na zlepšení prezentací pracovních pozic.
  3. Současně vytvoříme plán reklamy.
  4. Odhadneme potřebný budget pro úspěšnou reklamní kampaň a po odsouhlasení spustíme propagaci.
  5. Pravidelně s vámi budeme konzultovat výkon reklamy a kvalitu získávaných uchazečů.

První krok –⁠ ozvěte se nám

Kontaktujte nás e-mailem na info@shean.cz a připravíme nezávazný návrh možné spolupráce. Dokážeme také již dopředu odhadnout, jestli právě pro vaši společnost dokážeme zaměstnance najít tak, aby se vám to vyplatilo. Ozvěte se nám a pojďme na to.

Martin Fencl

PPC specialistaVíce o mně