Marek Pilát

Vedoucí obchodu a manažerů pro klíčové zákazníky

/files/articles_images/m/m_pilat.jpg
Tým péče
marek.pilat@shean.cz

V SHEANu aktuálně působím přes 10 let. Díky předchozím zkušenostem trpělivě nasbíraným na zákaznické lince v call centru jsem se naučil pochopit situaci člověka, se kterým právě mluvím, a vžít se do ní.

A to je můj nejvyšší cíl i v SHEANu – chápat potřeby a aktuální situaci vás, našich klientů, a nacházet nejlepší řešení pro vaše projekty. Díky zkušenostem z marketingu, projektového řízení i s vedením týmů umím otevírat témata, která nesouvisí jen s PPC kampaněmi. Mrkneme se spolu například i na to, jak posunout procesy ve vaší firmě a ušetřit. Nebo vám „jen“ pomohu s výběrem správného technického řešení v online světě.

Od dětství jsem zarytý sportovec. Nerad prohrávám a v nejlepší výsledky věřím do poslední chvíle. Takže se můžete spolehnout na to, že i u vašeho projektu budu chtít dosáhnout nejlepších výsledků.

S čím vám pomohu?

  1. Rozjet nový projekt
  2. Nastartovat stávající
  3. Nebo prostě kdykoliv si nevíte rady se svým projektem

V čem vidím naši největší sílu?

Spojujeme svět marketingu a tvorby webů/e-shopů – naše řešení prodávají. Navíc jsme parta fajn lidí, kteří si na nic nehrají.

již jsem pomohl těmto Klientům

Naše reference

přečtěte si, co jsem napsal(a) na blogu

Zajímavé články05. 04. 2020

Co je to projektové řízení?

Ať už si to uvědomujeme, nebo ne, my lidé řídíme v životě nejrůznější projekty. Projekt, který má předem daný cíl, začátek a...

Přečíst
Zajímavé články12. 03. 2019

Poptávka vs. zadání

V dnešním článku jsme se rozhodli zaměřit se na otázku, proč je pro každý projekt tak důležité zadání projektu spolu se správně...

Přečíst

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.