Život v agentuře

Se začátkem nového roku spouštíme novou sezónu Marketing meetingu v Blansku. V pořadí již druhé setkání, které je určené především pro místní podnikatele a marketingové specialisty, se uskuteční ve čtvrtek 19. 1. 2023 od 16 hodin. Cílem je opět podpořit předávání kontaktů a informací napříč blanenskými firmami a seznámit s novinkami z online světa i exportu.

Sdružování lokální marketingové komunity

Marketing meeting navazuje na loňské pilotní setkání, které proběhlo v říjnu 2022. Součástí prvního letošního meetingu je prezentace strategického významu marketingu, novinek z online světa a také významu zaměření se na expanzi do zahraničí. Nedílnou součástí každého tématu je networking a diskuze jednotlivých účastníků na dané téma.

„Na Blanensku sídlí velké množství významných společností, které v mnoha ohledech plně nevyužívají potenciál marketingu. Marketing meeting usiluje o předávání zkušeností a sdílení problémů mezi specialisty a podnikateli a mimo jiné buduje komunitu marketérů na Blanensku. Naším cílem je postupně vytvořit pravidelnou událost, která bude konkurovat podobným eventům z velkých měst.” říká Denis Drexler, organizátor a přednášející Marketing meetingu.

Nejen ČR, ale i zahraničí

Nedílnou součástí našich meetingů je také problematika exportu. Ten nabízí řadu příležitostí, ale i možnosti diverzifikace rizik. Řada dobrých podnikatelských nápadů může na zahraničních trzích růst daleko lépe než například v ČR. Pomoc s expanzí, která je často mnohem náročnější než lokální podnikání, přitom podnikatelé mohou najít přímo v Blansku u společnosti Export Pilots.

„Každý trh je jiný. Na některých trzích lépe fungují akční nabídky, jinde spotřebitelé slyší na unikátnost produktu. Zároveň každý zahraniční trh s sebou nese odlišná politicko-ekonomická rizika, na které je třeba brát zřetel.” doplňuje exportní analytik Jan Střítecký, jehož přednáška bude součástí meetingu.

Základní informace

Pořadatel: vývojová a marketingová agentura SHEAN
Partneři: ExportPilots, časopis MyFace
Kdy: čtvrtek 19. ledna 2023 od 16:00
Kde: Blansko, Bezručova 2, budova VZP, 2. patro
Vstupné: 200 Kč
Deadline přihlášek: do pondělí 16. ledna 2023 (včetně)
Kontaktní osoba: Denis Drexler, manažer pro klíčové zákazníky, drexler@shean.cz, 602 113 848

Přednášející

David Skoupý, vedoucí marketingu SHEAN
Denis Drexler, manažer pro klíčové zákazníky SHEAN
Jan Střítecký, exportní analytik Export Pilots

Harmonogram akce

Akreditace a lehké občerstvení.
Tematické příspěvky:

  • strategický marketing, otevřená diskuze,
  • novinky a problémy v online marketingu, otevřená diskuze,
  • expanze jako diverzifikace rizik a podstatné novinky v exportu, otevřená diskuze.
Závěrečný networking + osobní konzultace.
 

Registrace na Marketing meeting

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.