Život v agentuře

Naši milí SHEAN parťáci, 

ať pro vás byl uplynulý rok jakýkoli, závěrečná rovinka je tu. Nezáleží na tom, jestli cílovou pásku protnete suverénně v osobním rekordu nebo zadýchaní a s podporou kohokoli dalšího. Patří vám potlesk za to, že jste se nevzdali a překonali všechny záludné nástrahy roku 2021. Roku plného nečekaných událostí, nových zkušeností a náročných výzev. 

Přejeme vám pohodové poslední dny roku. Užijte si pohádkové Vánoce, nadělte vašim blízkým ježíška, který jim vykouzlí úsměv na rtech a voňavým punčem si připijte na to, co jste všechno zvládli. Během vánočních svátků naberte hodně sil do nových začátků, které nás všechny v příštím roce čekají hned potom, co zátky od šampaňského slavnostně odstartují nový závod s názvem Rok 2022

Přesto, že pro všechny z nás byly minulé měsíce náročnou výzvou, v SHEANu jsme se rozhodli, že se budeme na události roku 2021 dívat pozitivně a jako poselství vánočních dárků jsme zvolili podporu.

Našim klientům a partnerům jsme rozdali několik desítek balíčků s produkty vinařství Bartoník, jež je naším milým klientem a musel se letos vyrovnávat s ničivým tornádem na jižní Moravě. 

A aby Bartoníkům i všem našim klientům podnikání kvetlo i v novém roce, přidali jsme k dobré lahvince přání z kvetoucího papíru, které stačí zasadit do květináče a zalévat. 

A podporu posíláme i všem ostatním.
Děkujeme, že se máme. 
Váš tým SHEAN.