Zajímavé články

Díky párování najdou potenciální zákazníci vaše produkty snadněji. My umíme zajistit rychlejší párování jak na Zboží.cz, tak na Heurece.cz.

Rychlé párování na Heurece už máme zmáknuté

Pro zrychlení procesu párování produktů na Heureka.cz dlouhodobě využíváme interně vyvíjený nástroj, který dokáže automaticky vyhledávat příležitosti ke spárování. Při jednorázovém párování produktů u nového klienta tak dokážeme reálně ušetřit i desítky hodin času.

V rámci námi nabízené standardní správy zbožových porovnávačů tento nástroj používáme bez toho, abychom klientům účtovali jakékoliv dodatečné poplatky. Zkrácení množství času, stráveného nad párováním produktů, se tak přímo projevuje v nízkých nákladech na správu.

Novinkou je rychlejší párování na Zboží

Nově jsme obdobný nástroj zavedli i pro Zboží.cz, díky čemuž jsme dokázali velice rychle odhalit velké množství příležitostí pro napárování i na tomto porovnávači. Potenciální zákazníci se tak nyní k produktům nabízených našimi klienty dostanou snáze, než kdykoliv předtím.

Máte e-shop, kterému ještě nezajišťujeme propagaci na zbožových porovnávačích? Ozvěte se nám. Bezplatně provedeme analýzu dodatečných tržeb, které dokážeme naší správou vygenerovat z Heureka.cz, Zboží.cz a z dalších služeb pro agregování nabídek e-shopů.

automatizace párování zboží


 

Martin Fencl

PPC specialistaVíce o mně