Život v agentuře

11. května 2020 to bylo přesně 15 let od zapsání firmy SHEAN do obchodního rejstříku.

oslava narozenin SHEAN

Čas utekl jako voda, a tak se dnes SHEAN chlubí svou první občankou. Většina z těch, kteří v SHEANu nyní pracují, ho už znají jako pěkně rozjetého puberťáka (v tom nejlepším slova smyslu, samozřejmě!) a u jeho prvních krůčků byla opravdu jen úzká rodina. I tak se nám ale velice rychle vryl pod kůži a přirostl k srdci každého z nás. Podařilo se mu vytvořit opravdu velkou rodinu, kterou nespojuje jen práce!

Honza s Milošem byli první zaměstnanci SHEANu. A dnes? Dnes je nás všeho všudy přes 3 tucty. SHEAN rodinu tvoří silný tým, který do sebe zapadá jako skládačka. A patří jim velký dík za to, jak SHEAN roste.

Jak Miloš N. vzpomíná na začátky podnikání?

„Za 15 let se tento obor zprofesionalizoval. Internet byl na začátku spíše hobby než business. Internetové stránky tvořili nadšenci. Web byl něčím navíc. Nyní jsou weby a e-shopy jsou často základním pilířem fungování firem. Technologie pokročily dále a řada služeb, o kterých si nikdo dříve nedokázal představit, že by mohly fungovat jinak než offline, funguje dnes online a ani si nevzpomeneme, že to mohlo být někdy jinak. Jako příklad uvedu třeba prodej oken na internetu, nebo to, že si zákazník může přes internet nakonfigurovat auto.“

proslov miloše k narozeninám

Děkujeme také všem našim klientům a dlouhodobým partnerům. I díky vám jsme na trhu 15 let a minimálně ještě dalších 15 let snad budeme. Máme za sebou krásné projekty, které nám dělají dodnes velkou radost. Ale i pěkné kopance, na které bychom raději zapomněli. Nicméně i to jsou zkušenosti k nezaplacení, a díky nim jsme mohli vyrůst – dospět.

Věříme, že lidé jsou pro nás největší hnací silou. Ať už nenahraditelný tým zaměstnanců, nebo spokojení zákazníci. DĚKUJEME!

A na závěr vzkaz od SHEANu pro SHEAN. ❤️

Gabriela Antalová

Brand manažerkaVíce o mně